Nyt fra Alanya

Guide: Alanya som familiedestination

Hvert år rejser et stort antal børnefamilier til Alanya for at nyde deres ferie samme.

Og der er en god grund til netop børnefamilierne vælger Alanya.

I denne oversigt gennemgår vi nogle af de grunde, som der er til, at så mange børnefamilier vælger Alanya når de skal holde ferie.

Alanya som familiedestination

Incekum strand, stranden i Incekum, Alanya Incekum, Camping Incekum, Camping i Alanya

Børnevenlige strande

Størstedelen af Alanyas strande er med blå flag. Der legepladser og toiletter langs strandene og Øst stranden er særligt børnevenlig, pga. af det lave vand.

Magic break, house festival, techno festival, festival tyrkiet, festival turkey, magic break festival

Pools og vandrutsjebaner

De fleste hoteller og lejligheder har pool og en del af den har også vandrutsjebaner. Har hotellet eller lejligheden ikke pool og rutsjebaner, er der i Alanya 2 vandlande. Et i centrum af Alanya (Aquapark), samt et lidt udenfor Alanya.

Apotek alanya, enerji apotek alanya, pharmacy alanya, alanya pharmacy, Enerji Ezcane, månendens virksomhed, virksomhed i alanya, alanya dk, alanya, alanya tyrkiet,
Yasin er uden tvivl Alanyas mest smilende apoteker. Derudover snakker han flydende tysk og engelsk.

Hurtig hjælp ved sygdom

Skulle der mod alt forventning opstå sygedom eller ske en ulykke på ferien, er der i Alanya apoteker overalt i byen, og altid min. 1 døgnåbent apotek, samt flere hospitaler med skandinavisk og engelsk personale. Husk at tegne en sygeforsikring inden ferien til Alanya.

Alanya.dk Photography, fotograf alanya Alanya Fotograf, Phootoshoot alanya, Alanya photoshoot,

Gratis og velplejet legepladser

Overalt i Alanya kan man finde flotte velbevaret legepladser, som man gratis kan benytte. Husk at medbringe vand, når solen står højt på himlen og børnene leger, så I ikke dehydrer.

banantur, eurodan banantur, se banan plantage, udflugter i alanya, alanya udflugter, alanya seværdigheder, Alanya eurodan,bananer fra alanya, frugt fra alanya, alanya dk, alt om alanya, fakta om alanya, info om alanya, banan fabrik

Mulighed for at lærer, hvor tingene kommer fra

I Alanya vokser der mange frugter, som for danskerne er meget eksotiske. Dermed får man også mulighed for at lærer sine børn, hvordan frugter som bananer, appelsiner, vandmeloner og granatæbler gror.

Besøg en moske, hvordan kan man besøge en moske, må man besøge en moske, moske i alanya, moske i Tyrkiet, alanya moske, er det fri adgang i moskeen, hvornår er der muslimsk bøn

Mulighed for at lærer om andre religioner

I Tyrkiet er islam en rolig del af hverdagen. I Alanya kan man f.eks. vise sine børn en moske, og snakke om religion med dem. Børn bliver nu til dags bombaderet af mediernes had overfor muslimer, og ved at vise børnene den rolige og smukke del af Islam, hjælper man dem også med at danne deres egen mening.

julemarked, julemarked 2015, 2015 julemarked, alanya julemarked 2015, julemarked alanya, alanya dk, dk alanya

En befolkning, som elsker børn

Tyrkerne elsker børn og børnene vil uden tvivl blive forkælet og underholdt i Alanya.

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Alanya som ferie destination
  • Familieferie i Alanya
  • Er Alanya sikker for børnefamilier
  • Alanya som familie destination
  • Ferie i Alanya

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.