Annoncørbetalt indholdNyt fra AlanyaRestaurantanmeldelser

Restaurant anmeldelse – Nabucco

Nabucco er en nyåbnet italiensk restaurant i Alanya.

Har du ikke hørt om Nabucco endnu? Frygt ej!

Vi har været forbi Nabucco, og her kan du læse om vores oplevelse på restauranten.

Italiensk restaurant med Alanya udsigt

Nabucco er en italiensk restaurant, som ligger på tagterrassen på Büyük Otel i Alanya. Restauranten åbnede for mindre end en måned siden men har allerede glædeligt overrasket mange spisende gæster. 

Beliggenheden er lidt diskret udefra – måden du kommer op til restauranten er ved at gå ind igennem receptionen på Büyük Otel, gå op ad den lille 3-trins trappe og for derefter gå til højre og tage elevatoren for at komme op til restauranten, der er på 5. sal. Her vil du blive mødt af den smukkeste og mest fantastiske tagterrasse udsigt ud over Alanya og Middelhavet. 

Indretningen på Nabucco er en blanding af nyt og stilrent med et råt touch, og det giver en elegant atmosfære. Med færre end 20 borde føler du virkelig, at du får en personlig oplevelse.

Ejerne bag Nabucco er de samme mennesker, som står bag En Vie Beach og Day One.

Kokken på Nabucco er Flavio Guilia, en italiensk kok, og sammen med hans kone og køkkenpersonalet, kan du smage deres lidenskab for italiensk mad i hver en bid på menukortet. 

Teamet bag har længe haft en drøm om at åbne en restaurant sammen, og det er nu endelig blevet en realitet. 

Når det kommer til menuen, kan du smage ren italiensk magi. Pasta, pizza, og lækre desserter fylder kortet – og lad os ikke glemme vinen! Nabucco har et spændende udvalg af italienske vine, fra Venedig og Toscana, samt et par tyrkiske muligheder, der passer perfekt til retterne.

Deres lækre menukort

På vores besøg hos Nabucco, valgte vi et bredt udvalg af mad fra menukortet, så vi virkelig kunne smage os igennem det bedste Italien har at byde på i Alanya. 

Da vi ankommer tager det flinke personale imod os, og vi bliver placeret helt ude ved kanten af tagterrassen, så vi kan nyde den smukke udsigt. Som en starter deler vi Bruschetta, serveret med olivenolie. Kombinationen af de hakkede tomater med basilikum og parmesan, på det lækre brød, og derefter en dyppelse i olivenolien, giver allerede i første bid den helt rigtige forsmag på italien. 

Til vores mad valgte vi hvidvinen Cielo Chardonnay Blanc, fra Venedig i Italien. En lækker forfriskende vin. Lige som den skal være.

Nabucco, italiensk restaurant i Alanya, alanya italiensk, Büyük otel Alanya, roof top restaurant Alanya, Alanya tagterasse restauranter, bedste restauranter i Alanya

Italiensk pizza og fiske tartar

Til forret bestilte vi Carpaccio nabucco, som bliver serveret som skiver af oksekød med sort truffle svampe og parmigiano, på en tallerken.

Kombinationen gjorde den lækker og smagfuld. På samme tid bestilte vi Mojito sea bass tartare, som består af frisk havbars, frisk limesaft, frisk peppermint og Borodynsky røget brød.

En virkelig lækker seafood ret, som ikke har en gennembrydende smag af fisk, så selv personer, der ikke bryder sig om seafood, kan lide den.

Vi fik sammen med de to retter også serveret deres Pizza Ostia, som allerede fra første øjekast skiller sig ud, da pizzaen er aflang og ikke rund som vi kender dem. Pizzaen bestod af lækker italiensk tomatsauce, rejer, iceberg salat, lyserød cocktail sauce og lime. Pizzaen havde den sprødeste bund, og var så smagfuld og frisk, at kombinationen gjorde den til en af favoritterne ved bordet. En sand bid af Italien!

Pasta og lasange som kun en italiener kan lave det

Som vores hovedret fik vi serveret deres Traditional lasagna bolognese, som bestod af lækkert hakket oksekød med pastaplader. Men da denne lasagne er den helt gamle klassiske version fra Italien, var den så lækker blød og cremet, at den smeltede på tungen. Helt klart den bedste lasagne, du finder i Alanya, som kun en italiener kan lave!

Sammen med deres traditional lasagna bolognese, fik vi som hovedret også serveret deres lækre Ravioli Venezia, som bestod af fyldte ravioli med ricotta og spinat i bolognese, og hertil den lækreste cremede sauce med en reje serveret på toppen. En tilberedt og smagfuld ret, og selvom portionen ser lille ud, var den rigeligt mættende.

Som mørket faldt på, mens vi spiste, kunne vi nyde den smukkeste aften udsigt over Alanya, samt det hyggeligste lys inde fra restauranten samt over Alanya.

Som en slutning på en dejlig aften med lækkert italiensk mad, fik vi serveret en vidunderlig smagfuld italiensk dessert med navn Carnilso. Her medfulgte den sødeste lille kaffekande til, så vi kunne nyde kaffen til vores dessert.

Bestemt et besøg værd

Maden smagte fantastisk og med indretningen og udsigten oveni, slår denne nyåbnede italienske restaurant, midt i Alanya, alt. 

Kort sagt er Nabucco et fantastisk sted at nyde lækker italiensk mad, vin og en betagende udsigt. Så hvis du er i Alanya og leder efter en fantastisk spiseoplevelse, så er Nabucco helt klart besøget værd. 

Praktisk information om Nabucco

WhatsApp: +90 531 888 78 48

Hjemmeside: buyukhotel.com/restaurants

Facebook: Nabucco

Instagram: nabucco.restaurant

Adresse: Güller Pınarı Mah, Eşref Kahvecioğlu Cd. No:2, 07400 Alanya/Antalya

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Nabucco restaurant Alanya
  • Restaurant i Alanya
  • Italiensk restaurant Alanya
  • Italiensk restaurant Tyrkiet
  • Gode restauranter Alanya
  • Ny restaurant Alanya
  • Restaurant med udsigt Alanya
  • Tagterrasse restaurant Alanya

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.