Nyt fra Alanya

Sådan gik Alanyas julemarked 2015

I går blev Alanyas 6. internationale julemarked afholdt på havnen i Alanya.

I år havde Alanyas kommune flyttet julemarkedet hen ved siden af kommune bygningen.

Det gjorde julemarkedet mere rummeligt end normalt, selv besøgstallet igen i år var stort. Det anslåes at 3000 mennekser besøgte julemarkedet.

Alanyas Borgmester Adem murat yücel og guvernør Hasan Tanrıseven besøgte også markedet, og Borgmester Adem holdte en smuk tale, hvor han gjorde opmærksom på, hvor meget Alanya værdsætter sine udenlandske beborer. 

 

Overskuddet fra Alanyas julemarked

Sidste års overskud fra julemarkedet er i år gået til installationen af oplader stationer til elektriske kørestole. Der er blevet installeret 4 oplader stationer i Alanya. En i Mahmutlar, en i Konakli og 2 i den centrale den af Alanya.

Borgmester Adem fortalte i sin tale til julemarkedet, at overskudet igen i år vil gå til at forbedre forholdene for handicappet i Alanya.

De havde en bod

Julemarkedet var fuldt med forskellige boder, som solgte julepynt, mad og kager. DK Alanya foreningen havde blandt andet en bod, hvorfor de solgte Glögg og lækkerier. Derudover havde Seasons restuarant, Naboen, Anadulo hospitalet, den russiske kirke  og mange flere også en bod.

[unitegallery julemarked_2015]
Lukket for kommentarer.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.