Ferie tipsNyheder

Sådan slipper du for øre smerter mens du flyver

Mange oplever ører smerter i større eller mindre grad når de flyver.

Det er normalvis under afgang og landing mange oplever ubehag, fordi det er der trykket i flykabinen ændre sig, og det påvirker ørets trommehinde.

En af måderne at undgå smerter, er ved de såkaldte fly-ørepropper, som udjævner trykforandringer mellem kabinen og øregangen meget langsomt, hvilket bevirker at man slipper for smerte og ubehag i ørerne.

De 10 mest irriterende ting, vi gør, når vi flyver, fly sjov artikler, folk der flyver, irriterende ting vi gør på rejser, mest irriterende ting når vi flyver, fly, fly rejser, lufthavn,

Læs også: Kend dine flyrettigheder!

I modsætning til normale ørepropper, så udligner fly-ørepropperne trykket i ørerene, men de holder ikke lyd ude. Man kan derfor føre samtaler i normal samtaletone, og man hører uden problemer information, som besætningen annoncerer i højtalerne. Tilgengæld dæmper de den højfrekvente støj, som flymotorer og elgeneratorer laver, og som kan opleves som et ubehag under take-off og landing.

Nedstående links er reklamelinks til webshoppene.

Vi anbefaler følgende mærk

Har man børn med øreproblemer, er det vigtigt man køber en størrelse til børn:

Sådan bruger du fly-ørepropperne

Fly ørepropper er specielt udviklede ørepropper til fly rejsende. Deres funktion sikre en langsom, kontrolleret trykudligning imellem det udefra kommende tryk og mellemøret, som ellers kan være ubehageligt og i nogle tilfælde smertefuldt.

Fly ørepropperne er designet med en behagelig pasform og er skånsomme for huden.

Hvis du ved at du har problemer med smerter ved take-off, så bør du tage ørepropper i, mens flyet stadig er på jorden, så de kan udligne trykket under take-off.
Efter 30 minutter kan man tage ørepropperne ud, fordi trykket vil være stabiliseret, og forventes at være stabilt i flyvehøjden.
Ved korte flyvninger under 2 timer, anbefales det at bruge dem under hele flyvninger. Ved længere flyvninger kan du genindsætte fly ørepropperne senest 45 minutter før landing, så de igen kan hjælp med at udligne trykket ved landing.

Øregangen åbnes ved at trække den øverste del af øret op med modsatte hånd over hovedet.
Øreproppen skubbes ind i øregangen med en roterende bevægelse.
Øreproppen fjernes ved at trække den forsigtigt ud med en roterende bevægelse.

baby på ferie, amme baby på fly, propper i ørene, amme baby for at undgå propper i ørene, baby på ferie, ferie med baby

Udlign øretrykket på spædbørn

Spædbørn kan naturligvis ikke have ørepropper i deres små øre. En god måde at afhjælpe spædbørn med at få propper i ørnene ved afgang og landing er ved at amme dem. Sutten og slugning hjælper med at udligne trykket i ørerne på de mindste og beroligere dem mens lufttrykket skifter i kabinen. Tjek flyselskabets hjemmeside eller spørg fly personalet om de tillader du ammer under take-off of landing, det er nemlig forskelligt fra flyselskab til flyselskab.

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Tyrkiske desserter
  • Tyrkiske opskrifter
  • Baklava fra Tyrkiet
  • Tyrkisk kage
  • Baklava dessert
  • Osmannerriget opskrifter
  • Opskrifter på tyrkisk mad

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.