Tyrkisk nuddelsuppe – Terbiyeli sehriye corbasi
Det tyrksike køkken er kendt for sine mange lækre supper og der bliver næsten altid serveret suppe til forret, når serveres traditionelt tyrkisk mad.
Terbiyeli sehriye corbasi er en lækker kyllinge suppe med tyrkiske nuddler i.
Ingredienser:
4 personer
1 l. kyllingefond, fra kogt kylling
1 dl. tyrkiske suppe nudler
1 tomat
1 kartoffel
1 gulerød
1 spsk. smør
1 æggeblomme
1/2 spsk. salt
et par dråber fra presset citron
Fremgangsmåde :
Smelt smør i en gryde. Riv tomaten fra den grove side af rivehjernet, hæld det i gryden og svits tomaten i et par minutter. Hæld kyllingefonden i gryden og bring det i kog sammen med gulerod og kartoffel. Når det er kogt hældes nudlerne i og røres rundt. Kog det yderligere i middel varme i 20 minutter.
Husk at røre af og til, så nudlerne ikke sætter sig fast i gryden.
Pisk en æggeblomme sammen med et par dråber citron i en lille skål.
Rør det sammen og hæld det i den kogende suppe. Smag til. Serveres det varmt og gerne med et drys hakket persille.
Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få endnu flere nyheder!
- Tyrkisk mad
- Tyrkiske opskrifter
- Mad fra Tyrkiet
- Tyrkisk suppe
- Tyrkisk kyllingsuppe
- Tyrkisk forret