Nyt fra Alanya

Året der gik i Alanya 2018

Året 2018 er ved at være slut og vi fra Alanya.Dk vil gerne sige TAK for endnu et fantastisk år.

Alanya.Dk eksistere p.g.a af vores mange læsere og jeres fantastiske opbakning hele året rundt.

Traditionen tro slutter vi året af med en lille opsamling med årets mest populære artikler og de støreste nyheder fra år 2018 i Alanya. 

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

magasin alanya, alanya magasin, alanya dk magasin, hello magasin, gratis magasin, magasin om Tyrkiet, ferie i alanya, sunweb, suncharter, eurodan, magasin om alanya, magazine about alanya

2 vellykkede magasiner udgivet af Alanya.Dk og Hello Alanya.

I år 2018 udgav vi, for andet år i træk, vores magasin i samarbejde med Hello Alanya.

I 2017 slog Alanya.Dk og Hello Alanya sig sammen og i fællesskab udgiver vi Alanyas støreste magasin til turisterne. I 2018 udgav vi endnu engang to magasiner på dansk og engelsk. Begge magasiner er blevet taget fantastisk imod, og vi har modtaget utrolig meget ros for vores arbejde. En ros vi værdsætter og gemmer i hjertet!

Hvis du ikke fik fingerne i årets magasin, og stadig ønsker at få finger i et, kan magasinet stadig bestilles på postordre. Se her hvordan du bestiller magasinet.

lavas brød opskrift, fladbrød opskift, lavas opskrift, fladbørds dips opskrift, tyrkisk mad opskrifter, opskrifter på tyrkisk mad, opskrift tyrkisk, tyrkisk opskrift på blad, tyrkisk pandekagebrød, fladbrød fra alanya, fladbrød fra tyrkiet

Årets opskrift for tredje år i træk

Vi ved, I elsker det tyrkisk fladbrød og de lækre dips, der kan fås til dem. Og derfor er denne opskrift for trejde år i træk årets mest populære opskrift på vores hjemmeside. På vores facebook side er artiklen blevet delt løbende hele året og artiklen blev læst af mere end 37.000 gange.

Opskriften med tyrkisk fladbrød og dip er med rette en populær opskift, for den velsmagende forret er en mange ser frem til når de besøger Alanya. Hvis du gerne vil lave tyrkisk fladbrød med dip, kan du finde opskrift her.

Blandt de nye opskrifter der blev lagt på siden i 2018 er: Poğaça – Opskrift på tyrkisk boller, Ağlayan Pasta – Tyrkisk Chokoladekage, Opskrift på tyrkisk Adana Kebab

oplevelser i alanya, seværdigheder i alanya, alanya seværdigheder, guide til alanya, det skal du se i alanya, alanya seværdighed, de bedste seværdigheder i alanya

Top artikel: 30 seværdigheder i Alanya, du skal se!

I begyndelsen af 2018 lavede vi den ultimate liste med seværdigheder i Alanya og artiklen er blevet læst mere end 40.000 gange.

Alanya byder på mange unikke seværdigheder og oplevelser for både børnefamilier, par og folk som rejser solo. Hvis du endnu ikke har læst artiklen, så kan du læse den her.

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

Cennet narı, Kudret narı, tyrkisk frugt, specielt gul tyrkisk frugt, tyrkisk frugt med røde bær, tyrkisk frugt med røde bær indeni, alanya bazar, bazar i alanya, frugter i alanya, frugtbazar alanya, paradise frugt

Populær artikel om eksotiske frugter i Alanya

Artiklen om 10 eksotiske frugter fra Alanya området har i året meget en af de mest læste artikler. Alanya byder på store mængder frugt og grønt og det er noget vores læsere er meget interesseret i.

Frugter som Cennet Nari, Dragefrugt og Granetæbler er blandt de lækre eksotiske frugter, som du kan købe i Alanya, når de er på sæson.

tyrkisk morgenmad, morgenmad tyrkiet, sådan laver du tyrkisk morgenmad, tyrkisk mad, verdens bedste mad

Tyrkisk mad er populært emne på Alanya.Dk

Vores læsere elsker at læse om tyrkisk mad, hvad enten det er opskrifter, inspiration, restaurant anmeldelser eller artiklen 13 tyrkiske retter du skal smage i Tyrkiet, som også er blevet læst mere end 20.000 gange i 2018. 

Hvis du gerne vil vide mere om tyrkisk mad, så gå på opdagelse her.

tyrkiet, pillepas, medicinattest, medicin i tyrkiet, rejse med medicin, regler

Skal man have pillepas med til Alanya?

Pillepas har været også i 2018 været et stort samtaleemne på de sociale medier. Alanya.Dk har i samarbejde med ambassaden besvaret dette spørgsmål i denne artikel og artiklen er læst mange tusind gange i år.

Læs artiklen om pillepas i Tyrkiet her.

vintertid, sommertid, vintertid afskaffes i tyrkiet, vintertid afskaffes, vintertiden afskaffes, tyrkiet, sommertiden, vintertiden

Vintertid fortsat afskaffet

I 2016 besluttede man, at vintertiden i Tyrkiet skal afskaffes for at drage fordel af mere dagslys, denne beslutning gjorde sig også gældende i 2018.

Det betyder at man ikke længere skal stille uret 1 time tilbage når vintertid starter. Denne beslutning har fået betydning for tidsforskellen mellem Danmark og Tyrkiet. Normalt er Tyrkiet 1 time fremme, men nu er Tyrkiet 2 timer foran Danmark.

Vil du vide mere om Tyrkiets afskaffelse af vintertid, så læs vores artikel her. 

tyrkiske helligdage, helligdage i Tyrkiet, tyrkiet helligdage, alanya helligdage, helligdage i tyrkiet 2019, tyrkiske helligdage 2019, 2019 fridage i tyrkiet, ferie i Tyrkiet, tyrkiske feriedage

Helligedage i 2019

Helligdage kalenderen for 2019 er også blevet lagt på vores hjemmeside og du kan se den her.

Alanya bliver ofte ikke meget påvirket af helligdagene med det er stadig hjælpfuldt at vide hvornår der er helligdage i Tyrkiet, når man rejser til Alanya.

Alanya julekalender, julekalender alanya, fakta om alanya, alanya dk, jul i alanya, alanya jul, online julekalender, fakta julekalender

Alanya.Dk julekalenderen 2018

Igen i år har vi lavet julekalender i december på vores facebook side. Gik du glip af julekalenderen kan du se den her.

 

Dette var vores gennemgang af 2018 mest læste og mest populære artikler. Vi ser frem til at give jer meget mere i 2019. Godt nytår fra Alanya. 

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.