Annoncørbetalt indholdNyt fra Alanya

Interview: Golden Eye i Alanya

Golden Eye er en smuk og professionel smykkeforretning i Alanya.

I mere end 20 år har Golden Eye opfyldt deres kunders smykke ønsker, hvad end det har været speciel lavet smykker, forlovelsesringe eller en smuk ny halskæde. 

Alanya.Dk har samarbejdet med Golden Eye siden udgivelsen af det første magasin og gør det stadig. Vi har derfor lavet dette interview med Golden Eye med fokus på deres historie, hvad de tænker om sig selv som butik og hvad de sælger af varer og services. 

Golden Eye, smykker i alanya, smykkeforretning, køb guld i Tyrkiet Alanya guldsmed, håndlavet smykker alanya, alanya, Golden Eye smykkeforretning, håndlavet smykker, special designet smykker alanya, alanya special designet smykker

Fortæl vores læsere om dig selv og din partner

Jeg hedder Ender Incioglu, jeg er 48 år og har været i denne branche i mere end 30 år. Jeg begyndte, da jeg var 17 år gammel. De sidste 24 år har jeg drevet min egen virksomhed, Golden Eye, med min bror Önder Incioglu.

Vores efternavn betyder ‘ Son of the pearl’, så det er måske skæbnen, at vi arbejder med det vi gør.

Golden Eye, smykker i alanya, smykkeforretning, køb guld i Tyrkiet Alanya guldsmed, håndlavet smykker alanya, alanya, Golden Eye smykkeforretning, håndlavet smykker, special designet smykker alanya, alanya special designet smykker

Hvordan blev virksomheden Golden Eye grundlagt?

I 1993 begyndte jeg min karriere i guldindustrien. Det gik hurtigt op for mig, at dette var den rigtige branche for mig. Over 17 år arbejdede jeg i 3 forskellige virksomheder, som nu alle er lukket ned. 

Min bror Önder arbejdede dengang med læder, så at sælge kvalitetsting ligger måske i vores gener. 

I 1994 besluttede vi os for at åbne en smykkeforretning sammen. De efterfølgende år indsamlede vi erfaring og viden, og til sidst kunne vi åbne vores egen første butik i 1999. 

Da vi skulle finde et navn, så skulle der være et navn folk forbandt med guld, det skulle være nemt og så skulle det være let at stave og at huske. På det tidspunkt solgte mange smykker med øjet, også kaldet “Nazar”, så øjet var populært. Golden Eye var også navnet på en James Bond film fra 1995, som mange kunne relatere til og forbinde virksomheden med, og sådan blev navnet Golden Eye. 

Dernæst fandt vi vores motto, som er baseret på at lave noget anderledes end andre. ‘Dont dream your life, live your dreams – we make your dreams come true. ‘ 

Da vi åbnede vores butik i Alanya, var der mere end 600 guldbutikker. Der var guldbutikker over det hele. På gaden hvor Crazy Horse ligger nu, var gaden fyldt med smykkeforretninger. Barstreet var også en gade fyldt med smykkeforretninger. Men Golden Eye overlevede, og nu er der kun 72 guld butikker tilbage i Alanya. Hvilket betyder at Golden Eye må gøre noget rigtigt.

Hvad adskiller Golden Eye fra andre smykkebutikker i Alanya? Hvordan definerer du det unikke ved din butik?

Vi hos Golden Eye rejser meget og tager til internationale udstillinger for at købe og sælge smykker. Vi har et ordsprog i Tyrkiet der lyder ‘ Hvem ved mest? Den der rejser mest eller den der læser mest? Den, der rejser meget, har mere erfaring og viden.’ 

Vi tager vores job meget seriøst, og vi har tillid til folk. Hos Golden Eye stoler kunderne på os og de kommer tilbage. 

Som virksomhed kan du have millioner i kapital, men det betyder intet hvis du ikke har de rigtige kunder. 

Personligt vil jeg vædde med at vi giver den bedste service her i Alanya. De skal føle sig tilpas, og mange er bange for at spørge, fordi de muligvis er generet på gaden og folk kalder dem ind. Hvilket vi ikke gør. De skal føle sig hjemme. 

De fleste af vores kunder er fra Europa. I Europa kan du tage ned i en guldbutik og bare gå ind, kigge og spørge. Hvis du bare vil se, jamen så kigger du bare. Her har vi det samme system. 

Vores service gælder ikke kun før salget, men også efter salget. Mange spørger om vi har garanti – ja det har vi, forskellen på Tyrkiet og Europa er at vi ikke giver garanti for et år eller en vis tid, men så længe vi eksisterer som virksomhed. 

Kan du give os et overblik over de forskellige typer smykker, I sælger?

Rigtige Gemstones, alle vores sten er rigtige naturlige sten. I vores farvede sten har vi rubiner, smaragder, safire, tanzanit, spinel for at nævne nogle få. 

Vi har en kollektion på mere end 6500 smykker, så vi har en vis mængde i butikken. Og selvfølgelig når vores kunder giver os nok tid, så kan vi lave nærmest alt.

Vi har også vores egne designs, som mig og min bror har tegnet. Disse smykker laver vi ikke tit, vi laver kun 1-2 stykker om året. Da vi startede denne virksomhed var mit ønske altid at være et brand, så hvis mine børn ønsker at fortsætte denne virksomhed, kan det være på et tidspunkt, at vi vil blive et brand. 

Hvad er det bedst sælgende produkt hos Golden Eye?

Diamant smykker – og ellers vores meget klassiske smykker, til specielle begivenheder som mors dag.

Golden Eye, smykker i alanya, smykkeforretning, køb guld i Tyrkiet Alanya guldsmed, håndlavet smykker alanya, alanya, Golden Eye smykkeforretning, håndlavet smykker, special designet smykker alanya, alanya special designet smykker

Kan du dele hjertevarmende eller mindeværdige historier relateret til en kunde oplevelser hos Golden Eye?

I vores gamle forretning, hvor vi solgte ure, omega ure. En dansk familie kom ind, de har kigget efter et Omega ur. Han prøvede så at forhandle med prisen. 

Jeg siger nej, han siger jo, jeg siger nej, og han siger jo. Så gav han mig en pris og jeg sagde “nej det er ikke muligt” men jeg ville ikke smide dem ud, hvilket heller ikke er min personlighed. Han var så venlig, man kunne intet ondt sige til ham. Jeg sagde så ‘ Kan du venligst gå ud og kig på skiltet, hvad der står der’, sagde jeg “Bare gå ud og kig”. 

Han gik ud og kiggede og i mellemtiden tog jeg et lille stykke papir og en rød kuglepen og jeg tegnede et rødt kors. Da han kom ind, spurgte jeg: “hvad så du så derude?”  Han svarede, “På den ene side står der Guld og på den anden side Omega”. “Det er rigtigt, men har du set det her tegn derude?” og viste ham det røde kors til ham, og han sagde nej. 

Jeg sagde, hvis du ser det tegn her derude, får du det til din pris. Så grinte vi og jeg sagde “ Det her er ikke en Røde Kors butik” og det endte med at han accepterede min pris og han er stadig min kunde den dag i dag. 

Afslutningsvis, er der noget du gerne vil dele med vores læsere?

Jeg vil gerne invitere alle til at besøge vores virksomhed, i det mindste bare for en kaffe og se vores gæstfrihed. 

Det er ikke kun smykker, for det kan du få alle steder, men vi har specifikke ting som gør os mere specielle og dette er ikke noget der altid kan siges med ord. Derfor skal det opleves. 

Praktisk information om Golden Eye Jewellery Alanya

Telefon: +90 242 512 05 21

Website: www.goldeneyejewellery.net

Facebook: Golden Eye Jewellery Alanya

Instagram: goldeneyejewellery

Adresse: Şekerhane, Atatürk Blv. No:7 D:B, 07400 Alanya/Antalya

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Smykkeforretninger i Alanya
  • Juwelier Butik i Alanya
  • Guld smykker i Tyrkiet
  • Tyrkiet køb smykker
  • Tyrkisk gold
  • Design dine egne smykker i Alanya
  • Bedste smykkeforretning i Alanya
  • Guide til køb af smykker i udlandet

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.