AugustJuliJuniNyt fra AlanyaSeptemberSeværdigheder

Seværdighed: River Rafting nær Alanya

Ved det smukke köprülü kanyon kan man prøve River Rafting.

En perfekt oplevelse for den der elsker adrenalin og sport på ferien.

Floden som River Raftingen foregår på hedder Köprüçay og den ligger ca. 120 km fra Alanya, omkring 2 timer med bus.

Den bedste måde at komme ud og River Rafte i Alanya er ved at booke en tur gennem et tour selskab, som så sørger for alt med transport, udstyr og tidsplan for dagen.

Læs også >> 6 fede adrenalin-oplevelser i Alanya

Note: Artiklen indeholder reklamelinks, til kvalitets hjemmeside, hvor du kan købe oplevelser.

Hvis du gerne vil booke en tur til River rafting allerede nu, så se udvalget af River Rafting oplevelser med afgang fra Alanya i Getyourguides udvalg. Nederst på siden kommer vi også med forslag til specifikke turer, som du kan købe online før eller under din ferie. Husk at tjekke din rejseforsikring dækker rafting.

Fra Alanya til Köprüçay floden

I bussen bliver man informeret af en dygtig lokal guide, som fortæller hvad der skal ske i løbet af dagen. Det er en heldagstur, hvor man er tilbage til sit hotel eller lejlighed før aftenstid.

Ved ankomst til köprülü kanyon får man ofte en lille forfriskning og derefter udstyret til dagens oplevelse. Husk at tage badetøj + praktisk tøj på hjemmefra, så I ikke skal stresse med at skifte tøj ved ankomst.  

Som udgangspunkt foregår River Rafting oplevelsen i en rafting båd til 10 personer. Der er ved nogle selskaber også mulighed for at gøre det i en kajak til 2 personer.

En dag fyldt med adrenalin og spænding

Turen ned af köprülü kanyon er fantastisk og naturrig oplevelse. Vandet er turkisblå og flere steder sejler man imellem de mange meter højde klippe vægge i köprülü kanyon. Undervejs på turen sejler man under den historiske bro Oluk Köprü. Læs mere om den på rejsebloggen Teatougaard.dk

Raftingen på den smukke Köprüçay flod tager ca. 3 timer og ruten er omkring 13 km. lang. Halvvejs vil der blive holdt en pause, hvor det er muligt at få pulsen ned og noget koldt at drikke. Her er der også mulighed for at prøve zip-line hen over floden og tilbage igen. Zip-linen ved Köprüçay floden er ca. 500 meter lang. Zip-line er ikke altid med i prisen, men kan tilkøbes på turen.

Efter pausen forsætter turen det sidste stykke ned ad floden til dagens endestation.

Hele turen filmes af en kameramand, og der vil også blive taget billeder undervejs. Både film og billeder kan købes efter frokosten, og tages med hjem som et sjovt minde af en fed dag på vand og land.

Rafting i Alanya, adrenalin oplevelser i Alanya, river rafting i Alanya, River rafting, oplevelser på vandet, seværdigheder i Alanya, River rafting Manavgat,

River Rafting oplevelser fra Alanya

Hvis du gerne vil prøve rafting mens du er på ferie i Alanya, så kommer vi her med foreslag til Rafting udflugter med transport fra Alanya og tilbage igen.

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Bedste seværdigheder i Alanya
  • Alanya seværdigheder
  • River rafting i Alanya
  • Oplevelser nær Alanya
  • River Rafting i Tyrkiet

PIN IT!

Rafting i Alanya, adrenalin oplevelser i Alanya, river rafting i Alanya, River rafting, oplevelser på vandet, seværdigheder i Alanya, River rafting Manavgat,

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.