AugustBørnefamilierJuliJuniMajNyt fra AlanyaSeptemberSeværdigheder

6 fede adrenalin-oplevelser i Alanya

Er du en eventyrlysten sjæl, der søger spænding og adrenalinkick under din rejse?

Så er Alanya det perfekte sted for dig!

Denne fantastiske by i Tyrkiet er ikke kun kendt for sine smukke strande og historiske seværdigheder, men også for de utallige adrenalinfyldte oplevelser, den tilbyder.

I denne artikel vil vi præsentere dig for 6 uforglemmelige adrenalinoplevelser, der vil få dit hjerte til at banke og pulsen til at stige. Fra sjov vandsport til nervepirrende højder, Alanya har det hele!

Linkene i denne artikel er reklamelinks som bringer dig til Getyourguide, hvor du kan købe turene online, ofte billigere end hvad de koster i butikkerne i Alanya.

Alanya jeep safari, Jeep safari tur i Alanya, oplevelser i Alanya, Seværdigheder i Alanya, Alanya seværdigheder, 4-hjuls tur i Alanya, udflugter i Alanya, Dim cay Alanya, Oba Cay floden Alanya, besøg en landsby i Alanya, Alanya landsbytur.


Jeep safari i Alanya og bjergene

Den bedste måde at udforske Alanya området er i en Jeep! Der er flere professionelle virksomheder i Alanya, der arrangerer de såkaldt Jeep safari.

En Jeep Safari er også en sjov oplevelse for familier, venner eller grupper, da det giver mulighed for samvær og fælles aktiviteter. Der er flere stop undervejs, hvor du f.eks kan nyde en forfriskende svømmetur i en af Alanyas floder eller se udsigten fra borgen.

I Alanya er der tilbydes der forskellige Jeep Safari turer. Nogle kører til Dim Cay floden, andre til Oba Cay floden. Du kan også komme på tur op i Alanyas bjerge eller opleve Alanya om aftenen. Du kan læse om vores artikel om Jeep Safari tur til Oba cay floden med landsby besøg her.

Turer med Jeep Safari i Alanya
Oplevelser i Alanya, Alanya paragliding, rejseblog, guide til Alanya, Paragliding tur i Alanya, Seværdigheder i Alanya, adrenalin oplevelser i Alanya, guide til paragliding i Alanya

Paragliding

Se Alanya fra et helt andet perspektiv – fra en højde på 700 moh med faldskærm på! Og du behøver ikke nogen erfaring! Tandem paragliding betyder at man springer med en uddannet paraglidning pilot, som varetager alt det tekniske, mens du nyder suset i maven og den smukke udsigt over Alanya. Vi har selv prøvet paraglidning, som skrevet denne artikel om vores oplevelse.

Priserne for en tur starter fra 200 kr, ofte inkl. transport fra dit hotel eller bolig. Du kan tilkøbe billeder og video fra din paraglidningtur hos din pilot efterfølgende, hvis det ikke er med i prisen.

På Getyourguide kan du finde et stort udvalg af forskellige paraglidningture som du kan se her.

water sport alanya, alanya water sport, alanya guide, guide til Alanya

Vandsport på Middelhavet

Har du brug for en pause fra at ligge på stranden og vil du gerne opleve action på vandet? Hvorfor så ikke prøve en af de mange vandsportsaktiviteter, der findes på Alanya´s strande? Du kan f.eks. prøve jetski, parasailing eller en tur på en bananbåd. Det er rigtig sjovt!

Langs Alanyas strande er det nemt at finde selskaber, som tilbyder forskellige sjove watersport oplevelser. Du kan f.eks. prøve parasailing i Alanya.

Quad safari alanya, Atv tur alanya, adrenalin oplevelser, seværdigheder i Alanya, Alanya seværdigheder, buggy safari, oplevelser i Alanya

Quad Safari i naturen

En quad safari, også kendt som Buggy safari, er med fuld fart over sandede veje og en spændende måde at opleve Taurus-bjergene på.

At køre en Quad er nemt. De professionelle virksomheder har kvalificerede instruktører, som er behjælpelige med, hvordan de små firhjulede virker. Små børn kan deltage i Quad safari sammen med en forælder. Priserne starter fra omkring 230 kr.

Quad Safari /Buggy Safari ture fra Alanya
Rafting i Alanya, adrenalin oplevelser i Alanya, river rafting i Alanya, River rafting, oplevelser på vandet,

Rafting på flod

I nationalparken Köprülü-Kanyon, 25 km vest for Manavgat, strømmer den smaragdgrønne Köprüçay. Flere tur-operatører i Alanya tilbyder rafting ture på denne flod. De arrangerer alt for dig, herunder transport, frokost og kyndig vejledning. Hvis du vil vide mere om hvordan dagen forløber på en arrangeret tur, så læs vores artikel her.

Mange tur selskaber tilbyder heldagsudflugter som kombinere river rafting og quad safri og/eller jeep safari.

River rafting ture fra Alanya
Alanya go kart, alanya park karting, oplevelser i alanya, seværdigheder i alanya, adrenalin i Alanya, Alanya gokart, Tosmur gokar, gokart alanya, oplevelser i Alanya, kør gokart i alanya, action i alanya, nyheder fra Alanya, Alanya nyheder

Go-Kart i Tosmur

I Alanya er der flere steder, hvor du kan køre Go-kart. Go-karts er en type open-wheel go-karts, som du kører på en markeret bane. Du kan f.eks køre go-kart ved Alanya Park Go-Kart Spor i Tosmur, nær Dimçay-floden. Du kan læse mere om Gokart banen i Tosmur her.

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Go Kart i Alanya
  • Seværdigheder Alanya
  • River rafting Alanya
  • Alanya Seværdigheder
  • Alanya vandsport
  • Alanya paragliding

PIN IT!

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.