Sæsonens frugt og grønt: Det kan du få på bazaren nu

Hver dag varmer solen Alanya op og tusindvis af turister nyder lige nu det skønne klima ved middelhavskysten.

Det skønne klima har også en skøn effekt på Alanya områdets frugt og grønt og derfor har vi lavet en liste over, hvad der er på sæson lige nu:

Der er sæson for:guide til alanya, tips og tricks til alanya, fakta om alanya, ferie i alanya, alt om alanya, guide alanya, alanya guide, guide til alanyas strande, abc guide til alanya, az guide alanya, tips og fakta alanya, guide tyrkiet, Bykort over Alanyas Bazarer, bykort over bazar, bykort over bazar alanya, bykort over alanya, Bazar i alanya, bazar alanya, hvor er der bazar i alanya, hvilke dage er der bazar i alanya.
Æbler, pærer, tomater, røde og lyse vindruer, røde og gule kirsebær, jordbær, vandmelon, honningmelon, majs, mynte, rucola, agurker, squach, kartofler, ferskner, blommer, avocado, løg, okra, peberfrugter, chili, citroner, jordbær, gulerødder,  persille, champions, broccoli, rødkål, rødbeder, blomkål, salat og bønner i alverdens udgaver.

Note: Nogle er tingene har sæson hele året.

Det må du ikke gå glip af:

Når man som turist er på marked, er der naturligvis nogle frugter og grøntsager der er mere interessante end andre. Vi kan varm anbefale du køber følgende:

Okra: Okra er grønne, kantede lange bælge, der spidser til i enderne.  Du kan bage, dampe, sautere og grille okra. Skær dem i skiver og spis dem i supper eller omeletter.

Avocadoer fra Alanya: Snyd ikke dig selv for Alanya lækre avocadoer, som har en tynd skral og en skøn frisk smag. Produktion af avokado i Alanya området startede i 1990. Siden har det vokset sig kæmpe stort. I dag producerer Alanya området 70% af  Tyrkiets samlet produktion af avocadoer. Der produceres 14 forskellige slags avocadoer, med en samlet vægt på 581 ton, som vokser på ca. 10.000 træer i Alanya. Der laves 8 forskellige retter mad med avocado i Alanya. Se opskriften på tyrkisk dip med avocado her.

 Vil du gerne besøge en Bazar i Alanya?

Klik her for at se hvornår og hvor der er bazar
En mening om “Sæsonens frugt og grønt: Det kan du få på bazaren nu

  • 8. juli 2017 kl. 13:13
    Permalink

    Hej.
    Er deres små lækre bananer ikke modne?

Lukket for kommentarer.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.