Nyt fra AlanyaRestaurantanmeldelser

Sommerstemning på Restaurant Lost in Alanya

Sommer er for alvor over Alanya og på restaurant Lost in Alanya er der også sommerstemning

Hos Lost in Alanya, i daglig tale kendt som Lost, er der dagligt live musik og god steminng.

Hasan, som er tidligere manager i EV restaurant, havde i mange år drømt om at drive sin egen restaurant og opbygningen af Lost in Alanya startede før Covid-19 overtog verden. I 2020 åbnede han endelig sin restaurant, men flere statslige lockdowns gjorde begyndelsen hård.

Heldigvis har 2021 og 2022 været nogle gode år for Lost, som er velsignet med en fyldt restaurant hver aften, og derfor er det også en god idé at bestille bord i forvejen, hvis du vil være sikker på at få et bord (se kontakt oplysningerne nederst på siden)

Artiklen er skrevet i samarbejde med Lost in Alanya.

Lost in Alanya, Restauranter i Alanya, Alanya restauranter, Hasan fra EV, Ev restaurant, gamle Alanya huse, hyggelige restauranter i Alanya, bedste restauranter i Alanya, Alanya restaurant, Hasan fra EV
Sommerstemning og smilende personale

Restauranten Lost in Alanya har gjort et ekstra ordinært godt stykke arbejde med at designe en super hyggelig restaurant. I den udendørs del af restauranten hænger egeføjene i flettet kurve i loftet mens små appelsin træer inddeler restauranten i små afsnit. Selvom pladsen er trang foran det gamle Alanya hus, så er atmosfæren perfekt til både familier, dates og venner som er ude at spise.

Indendørs er Alanya´s måske største vinvæg og ligesom udenfor, masser af stemning og hyggelige siddepladser.

Personalet er altid smilende og meget hjælpsomme til at guide nye gæster igennem det spændende menukort og meget af personalet snakker også godt engelsk.

Et lækkert menukort med forskellige retter på Lost

I et tidligere interview fortalte Hasan til Alanya.Dk “Jeg har valgt at menuen skal være simpel. En håndfuld forretter, en håndfuld hovedretter, nogle gode pizzaer og lækre desserter. Tanken er at to personer kan komme og nyde to pizzaer samt drikkevarer til en fornuftig pris

Det virker til hans taktik med udvalgte retter på menukortet, fremfor et overfyldt menukort med retter af en hver salgs, har været den helt rigtige taktik for den smukke restaurant, for gæsterne er også flittige til at skrive søde kommentarer på restaurantens egen facebookside og som nævnt tidligere, så er restauranten fyldt næsten hver aften.

I 2022 er der kommet nyt menukort, hvor nye retter er blevet tilføjet men de mest populære retter er naturligvis stadigvæk på menuen.

Lost in Alanya, Restauranter i Alanya, Alanya restauranter, Hasan fra EV, Ev restaurant, gamle Alanya huse
Praktisk information om Lost in Alanya

Telefon: +90 545 511 07 71

Facebook: Lost in Alanya

Instagram: lostinalanya

Lost in Alanya adresse: Şekerhane, Tevfikiye Cd. No:4, 07400 Alanya/Antalya

Lost in Alanya, Restauranter i Alanya, Alanya restauranter, Hasan fra EV, Ev restaurant, gamle Alanya huse

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel handler om:

  • Restauranter i Alanya
  • Lost in Alanya
  • Bedste restauranter i Alanya
  • Hasans restaurant Alanya
  • Søde restauranter i Alanya
  • Hyggelige spisesteder i Alanya
  • Alanya centrum restaurant

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.