Året rundtFestivallerKulturOktober

Tropisk frugt festival i Alanya 2023

Alanya er Tyrkiet centrum for tropiske frugter.

Fra fredag D. 6 til søndag D. 8 oktober 2023 vil Alanya´s tropiske frugt festival blive afhold foran Alanyas kommune på havnen for anden gang.

På tyrkisk hedder festivalen Alanya Tropikal Meyve Festival.

Teamet for den første tropiske frugt festival er avokado og mango. Avokado er en af Alanyas mest produceret tropiske frugter mens mango er en af de tropiske frugter, hvor produktionen vokser år for år i Alanya.

I området omkring Alanya vokser der en bred vifte af tropiske frugter, fra dragefrugter til papaya. Mange af de eksotiske frugter finder du i vores artikel eksotiske frugter fra Alanya området.

Det er Alanya kommune som står bag festivalen. Kommunen har i mange år haft fokus på at promovere Alanyas lokale køkken og landbrug. Den tropiske frugt festival er en kombination af Alanyas landbrug og lokale køkken.

Under festivalen vil der blive afholdt foredrag og workshops som alle gratis kan deltage i. Der vil også være opstiller forskellige boder, hvor det er muligt at købe alt fra mad til hjemme-lavet tøjdyr.

Artiklen fortsætter under billedet

Alanya tropisk frugt festival, Alanya Tropikal Meyve Festivali, Alanya festivaler, Alanya festival, eksotiske frugter, Alanya eksotiske frugter, Alanya avokado, Alanya Mango, Alanya september

Alanyas Borgmesters om den byen tropiske frugt festival

Alanyas borgmester Adem Murat Yücel har tidligere udtalt følgende om festivalen:

“Alanya er en storby, der har udført meget banebrydende arbejde i sine institutioner og beboere, som har en urban identitet og bevidsthed. Alanya, turismens hovedstad, fortjener bestemt også at være kendt for sine tropiske produkter, landbrug og gastronomi. Vi arrangerer ‘Tropical Fruit Festival’ med et helt nyt koncept, ved at samle landbrug og gastronomi under en festival. Under festivalen sigter vi mod at gøre opmærksom på de vigtige produkter i Alanya, give de lokale inspiration til nye opskrifter og støtte vores producenter.

Billeder fra Alanya tropiske frugt festival 2022

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Eksotiske frugter fra Alanya
  • Alanyas eksotiske frugt festival
  • Eksotiske frugter fra Tyrkiet
  • Tyrkiets eksotiske frugter
  • Alanya festival
  • Festival i Alanya
  • Eksotisk frugt festival

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.