Nyheder

Vinter i Alanya: Det kan du lave!

Sommeren i Alanya er fyldt med lange solskins dage.

Om vinteren er temperaturen er lidt lavere i Alanya, så er der stadig masser af ting du kan lave.

De lune dage er så småt begyndt igen, men selvom det ikke er t-shirt vejr, så betyder det ikke at du ikke kan opleve en masse spændende ting. Vi kommer her med vores bud på hvad du kan lave i Alanya om vinteren.

Dim cave alanya, dim cave, din cay, drypstensgrotte, grotte tyrkiet, Alanya, ferie i alanya, bolig ejer i alanya, bolig i antalya, lejlighed i alanya, billig lejlighed alanya, job i alanya, gode råd til ferien, udflugter i alanya, oplevelser i alanya

Dim cave grotten

Alanya området byder på 3 storslået drypstenshuller: Dim cave, Damlatas grotten og Dværg grotten ved Sapadere. Dim Cave grotten har været åben for turister siden 1998, og der er en gangsti igennem hele grotten, som måler 360 meter. I den ene ende ender Dim Cave ved en lille sø. Temperaturen er stabil i drypstenshulen hele året på 18-19 º C og luftfugtigheden er ca. 90 % året rundt.

Læs mere om Dim Cave her.

besøg-moske-alanya

Besøg en moské

De storslået moskéer er en fast del af gadebilledet i Alanya. Udefra ser mange moskéer ikke særlig interessante ud, men indefra er langt de fleste utroligt dekoreret, og en oplevelse man sjældent glemmer. Hvis man overholder nogle enkle regler, så kan man som ikke-muslim besøge de tyrkiske moskeer uden problemer. Moskéen på fotoet er fra centrum af Alanya.

 Læs mere om, hvordan du besøger en moske her.

Efterårsferie i Alanya, home service alanya, red tower, red tower alanya havn, alanya red tower, Red Tower, alanya havn red tower, Alanya, ferie i alanya, røde tårn, røde tårn alanya, alanya røde tårn, det røde tårn i alanya, museum i alanya, alanya havn, aktiviteter i alanya, fakta om alanya, ferie i alanya, guide til alanya,
Red Tower

Har i endnu ikke set Red Tower indefra, så bør i gøre det i år. Red Tower fungere i dag som et museum, der en udstiller bl.a. historiske samlinger af våben, skibsmodeller og redskaber fra den seljukkiske og osmanniske periode af tyrkisk historie og er en oplevelse for alle, som elsker historie. Fra toppen Red Tower har man en utrolig udsigt ud over Alanya.

Læs mere om Red Tower her.

borgen i alanya, alanya borg, borgen, Dim cave alanya, dim cave, din cay, drypstensgrotte, grotte tyrkiet, Alanya, ferie i alanya, bolig ejer i alanya, bolig i antalya, lejlighed i alanya, billig lejlighed alanya, job i alanya, gode råd til ferien, udflugter i alanya, oplevelser i alanya

Tag på vandre tur på Alanyas borg

Alanya borgen er et oplagt sted at vandre, eller gå lange turer om vinteren. Borgen gemmer på mange små veje som fører op til unikke gamle bygninger eller ruiner, og langt de fleste har informationsskilte omkring stedet. Det er også oplagt at besøge borgen, hvis man gerne vil nyde en tyrkisk morgenmad eller frokost med en utrolig udsigt.

Læs mere om Alanya borgen her. 

Alanya museum, museum alanya,

Alanyas Archaeology museum

Tæt ved det Aquapark i Alanya centrum finder i Alanyas Archaelogy museum. Museet har udstilling både indenfor og udenfor og er et besøg værd for alle, som elsker tyrkisk historie.Informationsskilte er på både tyrkisk og engelsk og variationen af udstillingen er fascinerende. inde i museet er en del af udstillingen bygget op som et computerspil, hvilket er både underholdende og lærerrigt for børn og voksne.

Læs mere om museet her.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.