Aktiviteter til påsken i Alanya

 Hver år rejser rigtig mange danskere til Alanya for at nyde solen i påske ferien.

Alanya.Dk har lavet en guide med gode og sjove aktiviteter til påskeferien i Alanya, som både børnefamilier, par og singler kan få glæde af.

Denne guide masser af inspiration til hvad man ellers kan lave i Alanya i påsken, hvis man ikke ønsker at ligge på stranden hverdag.

Et skønt vejr i påske ferien

Først og fremmest bliver vejret i Alanya skønt i påsken 2018. Næsten hver dag bliver temperaturen 20 grader, og det giver mulighed for både at tage på stranden og gå turer i Alanya eller i bjergene bag byen.

påske ferie i alanya, ferie i alanya, alanya ferie

 

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

Aktiviteter i påsken i Alanya 2018

legetøjsmuseum, legetøjs museum, legetøjs museum antalya, legetøjs museum alanya, legetøjs museum tyrkiet, museum tyrkiet, museum antalya.

Antalya tur med Eurodan

Danske Eurodan starter sæsonen med udflugt til skønne Antalya by. Antalya byder på mange spændende oplevelser. På turen oplevelses Atatürks hus, Hadrians port, Den ødelagte Minaret, Legetøjsmuseet, Antalyas havn, Den rillede minaret og naturligvis byens skønne sporvogn.  Læs mere om turen her.

Champange brunch på En Vie Beach

Den 27 marts holder En Vie beach Champagne brunch til ære for de mange danskere der er på påskeferie i Alanya. Denne Champagne Brunch indeholder en ny brunch menu, samt musik og Dj. Læs mere om Champagne Brunchi påsken her.

Efterårsferie i Alanya, home service alanya, red tower, red tower alanya havn, alanya red tower, Red Tower, alanya havn red tower, Alanya, ferie i alanya, røde tårn, røde tårn alanya, alanya røde tårn, det røde tårn i alanya, museum i alanya, alanya havn, aktiviteter i alanya, fakta om alanya, ferie i alanya, guide til alanya,
Red Tower

Har i endnu ikke set Red Tower indefra, så bør i gøre dette på jeres ferie. Red Tower fungere i dag som et museum, der en udstiller bl.a. historiske samlinger af våben, skibsmodeller og redskaber fra den seljukkiske og osmaniske periode af tyrkisk historie og er en oplevelse for alle, som elsker historie.

Derudover er der en af byens bedste udsigter på taget af Red Tower med 365 graders panorama over byen og Borgen. Læs mere om Red Tower her. 

Alanya marked, markeder i alanya, grøntsager fra tyrkiet, tyrkiet grønsager, grøn peberfrugt

Gå på Bazaar

På de forskellige bazare i Alanya, kan man opleve en helt unik stemning, når de lokale går på indkøb for at købe frugt og grønt, mens de forskellige købmænd råber tilbud efter de mange handlende. Foråret i Alanya kan på mange måder sammenlignes med den danske sommer, når det kommer til hvad der er på sæson. Læs listen over hvad der er på bazar i Marts her.

Der er bazar hver dag i ugen, men hver dag er i en ny bydel (se Alanya.dks bykort over bazarer). Mange af bazarene har også tøj og tasker.

Vil du læse mere om bazerne i Alanya, så klik her. 

tyrkisk bad, tyrkisk bad alanya, hamam alanya, alanya hamam, alanya tyrkisk bad, kvidne hamam alaya, alanya kvinde hamam, turkish bath alanya, alanya turkish bath
En tur i Tyrkisk bad

Hvorfor ikke starte ferien med absolut forkælelse?

Tyrkisk bad, også kendt som hamam er en oplevelse alle kan nyde, hvad enten man er en familie, par eller single. Når man besøger et tyrkisk bad er forløbet oftest: Sauna, peeling, skummassage, og derefter massage. Behandlingerne varierer fra sted til sted.

Vi anbefaler følgende tyrkiske bade i Alanya: Aqua Sanita Spa i Oba og Bella Donna Life (kvinde hamam)

Dim cave alanya, dim cave, din cay, drypstensgrotte, grotte tyrkiet, Alanya, ferie i alanya, bolig ejer i alanya, bolig i antalya, lejlighed i alanya, billig lejlighed alanya, job i alanya, gode råd til ferien, udflugter i alanya, oplevelser i alanya

Dim Cave

Dim Cave er en drypstensgrotte oppe i Alanyas bjerge og et skønt udflugtsmål.

Grotten har været åben for turister siden 1999, og der er en gangsti hele vejen igennem. I grotten sidder der ofte en ændre tyrkisk mand og spiller føjte. Temperaturen er stabil hele året. Inde i grotten er der 18-19 º C og luftfugtigheden er ca. 90 % hele året.

Hvis du ønsker at besøge grotten, så Læs mere om Dim cave her.

Alanya Escape

Skulle det blive trist vejr en af dagene i uge 42, hvorfor så ikke tage i Alanya Escape. Alanya Escape er et spil, hvor deltagerne er spillerne og i har 60 minutter til at løse alle gåderne i spillet. Temaet er Prison break som gør spillet både uhyggeligt og utroligt sjovt. Læs mere om Alanya Escape her. 
error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.